top of page

Motive pentru a lucra cu noi

Iată cinci motive pentru a intra în contact cu Office Park!

1.  Faceți parte din ceva mai mare

Fiecare afacere își merită succesul. Conceptul Office Park a luat naștere din ideea de prosperitate și de a vă facilita dezvoltarea afacerii în Cluj-Napoca. Locația noastră îmbrățișează viitorul cu tehnologia sa, iar noi oferim servicii inteligente, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic altceva decât pentru succesul dvs.

2. Timpul este bani! Nu le irositi pe amandoua!

De câte ori ai auzit această frază?

Ei bine, la Office Park, apreciem timpul acordat și încercăm să facem tot posibilul ca să aveți „toți sub același acoperiș”:

De la cafea de calitate la bere și prosecco; de la birouri mobilate la săli de conferințe dotate cu echipamente de ultimă generație, toate condimentate într-o clădire șic/de epocă.

Viziunea noastră este compatibilă cu viitorul: vrem să vă facem timpul mai ușor,  pauzele dvs. mai plăcute, iar întâlnirile de afaceri mai productive,

În plus, cu noi, vă puteți reduce costurile administrative și ne lăsați să ne ocupăm de toate nevoile dvs. de birou. Și toate acestea le primești sub aceeași factură.

3. Clădire completă!

Echipamente de birou: sunt furnizate de obicei imprimante, tehnologia necesară pentru întâlniri virtuale etc.

Întreținerea biroului: nu trebuie să vă faceți griji pentru curățenie, reparații, etc. vă oferim acoperire

Internet și rețea securizată: așteptați-vă la o tehnologie de ultimă oră care face rapidă și ușoară conectarea în siguranță la web

Securitate 24/7 la sediu

Recepție cu personal complet

Mobila de birou

Băuturi și gustări de bucătărie

Săli de ședințe (plătiți doar când aveți nevoie de spațiu)

+ și multe altele

4. Fă-ți planuri cu noi. Aceasta este viziunea noastră:

Misiunea noastră este să construim relații și prietenii pe termen lung. În timp ne dorim să adunăm cea mai mare comunitate de oameni din toate domeniile de activitate din Cluj-Napoca, astfel încât la Office Park să vină cu ușurință să facă schimb de idei de muncă și afaceri, să creeze, să interacționeze și să se dezvolte sub un acoperiș creativ.

De asemenea, ce va însemna creativitate fără puțină distracție? Credem cu tărie că nu totul este despre muncă, așa că pentru a fi productivi și a menține echipa motivată și inovatoare, dorim să le oferim evenimente sociale: petreceri (cu muzică bună, vin, bere și prosecco), social și rețea. evenimente, seri de film (cu floricele și beri), jocuri Beer Pong&Boared, degustare de vinuri și multe altele.

Credem în relații și prietenii pe termen lung.

5. Locație excelentă

Situat lângă Cluj Arena, BT Arena, Central Park și Radisson Blu, Office Park răspunde nevoilor dumneavoastră pentru toate tipurile de viitori clienți. Oferim locuri de parcare pentru oaspeții dvs. și multe alte facilități.

Abia așteptăm să ne faci o vizită și să vezi singur!

xoxo,

Parcul de birouri

bottom of page