top of page

                                                                                 Politica de returnare și rambursare
 

Definiții și termeni cheie

Pentru a explica lucrurile cât mai clar posibil în această Politică de returnare și rambursare, de fiecare dată când se face referire la oricare dintre acești termeni, sunt definiți strict astfel:

 • ●  Cookie: cantitate mică de date generată de un site web și salvată de browserul dvs. web. Este folosit pentru a vă identifica browserul, pentru a furniza analize, pentru a reține informații despre dvs., cum ar fi preferința de limbă sau informațiile de conectare.

 • ●  Company: când această politică menționează „Companie”, „noi”, „noi” sau „nostru”, se referă la Office Park, care este responsabil pentru informațiile dvs. conform acestei Politici de returnare și rambursare .

 • ●  Customer: se referă la compania, organizația sau persoana care se înscrie pentru a utiliza Office Park Service pentru a gestiona relațiile cu consumatorii sau utilizatorii serviciilor.

 • ●  Device: orice dispozitiv conectat la internet, cum ar fi un telefon, o tabletă, un computer sau orice alt dispozitiv care poate fi utilizat pentru a vizita

  Office Park și folosiți serviciile.

 • ●  Service: se referă la serviciul furnizat de Office Park așa cum este descris în termenii relativi (dacă este disponibil) și pe această platformă.

 • ●  Website: Site-ul lui Office Park, care poate fi accesat prin intermediul acestui URL: www.officepark.ro

 • ●  You: o persoană sau entitate care este înregistrată la Office Park pentru a utiliza Serviciile.

  Politica de returnare și rambursare

  Mulțumim pentru cumpărături la Office Park. Apreciem faptul că vă place să cumpărați lucrurile pe care le construim. De asemenea, dorim să ne asigurăm că aveți o experiență plină de satisfacții în timp ce explorați, evaluați și cumpărați produsele noastre.

  Ca în orice experiență de cumpărături, există termeni și condiții care se aplică tranzacțiilor la Office Park. Vom fi la fel de scurti pe cât ne vor permite avocații noștri. Principalul lucru de reținut este că, plasând o comandă sau efectuând o achiziție la Office Park, sunteți de acord cu termenii enunțați mai jos împreună cu Politica.

  Dacă este ceva în neregulă cu produsul pe care l-ați cumpărat sau dacă nu sunteți mulțumit de acesta, nu veți putea emite o rambursare pentru articolul dvs.

  Rambursări

  Noi înșine pentru a servi clienții noștri cu cele mai bune produse. Fiecare produs pe care îl alegeți este inspectat amănunțit, verificat pentru defecte și ambalat cu cea mai mare grijă. Facem acest lucru pentru a ne asigura că vă îndrăgostiți de produsele noastre.

  Din păcate, există momente în care este posibil să nu avem în stoc produsul (produsele) pe care le alegeți sau să ne confruntăm cu unele probleme cu inventarul și verificarea calității. În astfel de cazuri, este posibil să fim nevoiți să vă anulăm comanda. Veți fi informat în avans, astfel încât să nu vă faceți griji inutil cu privire la comanda dumneavoastră. Dacă ați achiziționat prin plată online (nu Ramburs la livrare), atunci veți fi rambursat după ce echipa noastră vă confirmă solicitarea.

  Efectuăm un control riguros al calității înainte de procesarea articolului comandat. Avem cea mai mare grijă când ambalăm produsul. În același timp, ne asigurăm că ambalajul este bun, astfel încât articolele să nu fie deteriorate în timpul transportului. Vă rugăm să rețineți că Office Park nu este responsabil pentru daunele cauzate articolelor în timpul tranzitului sau transportului.

Produs de TCPDF (www.tcpdf.org)

Respectăm anumite politici pentru a asigura transparența, eficiența și calitatea îngrijirii clienților:

 • ●  NU permitem returnări ale produselor vândute - online sau în magazinele de vânzare cu amănuntul.

 • ●  NU acceptăm mărfuri returnate, deoarece considerăm că clienții ar trebui să primească produse de cea mai bună calitate.

 • ●  Nu se acordă rambursări pentru nicio achiziție efectuată - fie online, fie în magazinul cu amănuntul.

 • ●  NU încurajăm schimburile produselor noastre.

 • ●  NU ne angajăm în revânzarea de produse uzate și le descurajăm, deoarece nu putem asigura cea mai bună calitate

  produse pentru clienții noștri.

  Pentru comenzi internaționale:

 • ●  NU acceptăm schimburi sau retururi.

 • ●  Dacă anulați comanda înainte să o procesăm și să o expediem pentru expediere, poate fi procesată o rambursare. Comenzile iau în general

  1-2 zile de procesat înainte de expediere.

 • ●  Comenzile aflate deja în expediere nu pot fi returnate, anulate sau rambursate.

 • ●  Dacă întâmpinați probleme, vă rugăm să contactați imediat echipa noastră de asistență.

  Consimțământul dvs

  Prin utilizarea site-ului nostru web, înregistrarea unui cont sau efectuarea unei achiziții, sunteți de acord cu Politica noastră de returnare și rambursare și sunteți de acord cu termenii acesteia.

  Modificări ale politicii noastre de returnare și rambursare

  Ar trebui să actualizăm, să modificăm sau să aducem modificări acestui document, astfel încât acestea să reflecte cu acuratețe Serviciile și politicile noastre. Dacă legea nu prevede altfel, aceste modificări vor fi publicate vizibil aici. Apoi, dacă continuați să utilizați Serviciul, veți fi obligat să respectați Politica de returnare și rambursare actualizată. Dacă nu doriți să fiți de acord cu această politică sau cu orice politică actualizată de returnare și rambursare, vă puteți șterge contul.

  Contactaţi-ne

  Dacă, din orice motiv, nu sunteți pe deplin mulțumit de niciun bun sau serviciu pe care îl oferim, nu ezitați să ne contactați și vom discuta despre oricare dintre problemele prin care treceți cu produsul nostru.

  ● Prin e-mail: booking@officepark.ro
  ● Prin numărul de telefon: +40743134134 ● Prin acest Link: www.officepark.ro
  ● Prin această Adresă: Str. Deva, nr.1-7

bottom of page