top of page

Probabil cel mai bine situat Hub din Cluj-Napoca

Office Park a luat nastere in urma cu aproximativ patru luni, moment in care am preluat stafeta de la fostii nostri clienti Silicon Forest.

Ne-am indragostit de modul lor de business pe care l-au aplicat timp de patru ani, astfel ca ne-am luat angajamentul de a duce mai departe conceptul de HUB, care astazi gazduieste 15 companii cu actionari din mai multe tari de pe glob.

Invatam in fiecare zi de la clientii nostri si incercam sa aducem constant imbunatatiri in minunata noastra cladire de pe strada Deva, 1-7, din Cluj-Napoca.

De ce credem ca suntem situati intr-o zona ideala?

Ei bine, nu e greu de crezut ca noua denumire a acestui HUB s-a inspirat din zona verde din apropierea locatiei. Faptul ca suntem vecini cu Parcul Central ne ajuta sa ne situam pe piata de profil in locurile fruntase. Beneficiile pe care le oferim in interiorul cladirii se completeaza perfect cu avantajele locatiei, iar aici ne referim la faptul ca suntem vecini cu BT Arena (sala polivalenta a municipiului) si Cluj Arena (prestigiosul stadion din inima Transilvaniei). Recent au aparut in zona si profesionistii de la Radisson Blu carora le suntem recunoscatori ca aduc prosperitate zonei prin facilitatile de cazare adresate in special oamenilor de afaceri.Suntem feriti si de trafic datorita celor doua parcari XXL din zona, dar am pastrat si cateva locuri de parcare proprii pentru clientii directi ai Office Park.

Cele mai bune recenzii pe care le-am primit de la clienti au legatura cu atmosfera din cladire, dar in special cu faptul ca suntem in apropierea zonei centrale si totusi feriti de aglomeratie, cu acces la majoritatea liniilor de transport.

Dar nu ne credeti pe cuvant. Office Park va invita la o cafea in Hub-ul nostru, in speranta ca vizita va convinge de beneficiile de a deveni clientul nostru.


Abia astept sa ne cunoastem,

Mihaela Trif

-manager-

65 afișări0 comentarii

Comentários


bottom of page